Journalists Charity home has green credentials


Posted on October 1st, by editor in Caring Times. No Comments

Built in a green belt area of outstanding beauty, Pickering House near Dorking in Surrey, was designed by Cowan Architects to fulfill the modern aspirations of care home residents while maintaining the balanced landscape.

Owned and operated by the Journalists Charity, Pickering House (pictured below) is designed as a curve form which follows the contours of the hillside site, with a semi-basement sculptured into the site so it appears to be a single storey from the front and two storey to the rear, Pickering House displays all the signs of a state-of-the-ar





Comments are closed.


Latest blog posts

Shuffling to some purpose – or just fancy footwork?

By guest blogger JEF SMITH

Spare a thought if you will for the hard pressed people who have to update government information. Well into 2018, for...

Life support for the NHS

By Caring Times editor GEOFF HODGSON

To outline a comprehensive remedy for the ongoing and worsening woes of the beleaguered NHS would take a little more...

A flight of festive fancy

By Caring Times editor GEOFF HODGSON

Christmas Past: It’s cold outside but inside the care home the star atop the tree beams its rays of hope...