Pozzoni unveils £4.75m extracare facility


Posted on December 1st, by editor in Caring Times. No Comments

Pozzoni Architects have unveiled a â£4.75m extracare facility in Nantwich.

Developed in collaboration with Wulvern Housing and Arena Housing Partnership, the Mill House will provide 43 apartments, together with extensive communal facilities including a a bistro/restaurant, library and IT suite, a wellbeing suite and hair and beauty salon, together with a landscaped communal garden.

0px





Comments are closed.


Latest blog posts

Inconstant gardeners

By Caring Times editor GEOFF HODGSON

Last Saturday was fine and dry so I managed to put in a few hours on our allotment. Not...

When the chips go down . . .

By Caring Times editor GEOFF HODGSON

I have heard people say they couldn’t get by without their smartphone, and I suppose this must be true...

Loneliness behind the front doors

By Guest Blogger KEITH LEWIN

Last week SCIE issued its monthly ‘Briefing for Commissioners’, its focus is on social isolation which it correctly says “can...